MundoBasket 2023, Εθνική Μπάσκετ: Μαγνητική ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, θα εκτιμηθεί το πρόβλημα στον προσαγωγό

MundoBasket 2023, Εθνική Μπάσκετ: Μαγνητική ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, θα εκτιμηθεί το πρόβλημα στον προσαγωγό

Θανάσης Αντετοκούνμπο

bet365

Το πρόβλημα του Θανάση Αντετοκούνμπο είναι αυτό που ανησυχεί περισσότερο την Εθνική, μετά το ματς με τις ΗΠΑ. Ο διεθνής φόργουορντ θα κάνει μαγνητική στον προσαγωγό για να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Αποστολή στη Μανίλα: Δημήτρης Οικονόμου.

Η αναμέτρηση με τις ΗΠΑ για τη 2η αγωνιστική του Group C στο MundoBasket, δεν άφησε την Εθνική δίχως ανησυχία. Μετά την ήττα, που ήταν στο πρόγραμμα, ήρθε το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο να χαλάσει λίγο παραπάνω τη διάθεση.

Όπως ενημέρωση η ομάδα, ο Θανάσης θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του στον αριστερό του προσαγωγό. Ο ίδιος αισθάνθηκε μία ενόχληση περίπου δύο λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τις ΗΠΑ και πλέον μένει να φανεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την Ελλάδα στον... τελικό πρόκρισης με τη Νέα Ζηλανδία την Τετάρτη (30/8 - 15.40).

Η ενημέρωση για τον Θανάση Αντετοκούνμπο

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα